woensdag, 12 augustus 2009

Glenn vindt tweepotigen al erg genoeg

Ik zat nog helemaal alleen beneden was toen de spin tevoorschijn kwam - typisch iets voor mij, natuurlijk. Ik hoor jullie tot in Lembeek City denken van "Whatever, je hebt toch een penis, dan slaag je die spin toch gewoon morsdood?!" (maar dan niet met die penis etc.), maar zie je: ik ben helemaal geen voorstander van al die stereotypen die mensen aan de sekses in de wereld toekennen. You know: de man die met de knots elk gevaar (spinnen incluis) te lijf gaat terwijl de vrouw thuis aan de haard zit én een kind ter wereld brengt én eten klaarmaakt én het huis schoonmaakt - die dingen. Heel erg discriminerend vind ik ze allemaal, vooral omdat ik door ze af te wijzen een heel leven kan uitzingen met het bang zijn van spinnen zonder één greintje schuldgevoel. En ook omdat ik helemaal niet met een knots overweg kan, noch een kind ter wereld kan(/wil) brengen of kan koken of echt deftig kan schoonmaken, wat van mij sociaal uitschot zou maken als ik vrolijk zou meedoen met stereotypes. Weg ermee dus!

Maar goed: ik zat nog helemaal alleen beneden toen de spin tevoorschijn kwam, menschen - typisch iets voor mij, natuurlijk. Het grappige - voor zover mogelijk toch -  was dat ik net een gigantisch boek zat te lezen maar toch vanuit de hoek van mijn lodderig oog iets zag bewegen; sixth sense en die shit. Eerst dacht ik dat het die vervelende kutmug was die me daarvoor al had lastig gevallen en nu heel laag bij de grond vloog. Toen bedacht ik me echter dat ik, als ik een mug was, mijn bloedverslaving zou gaan botvieren in plaats van heel dom laag bij de grond te vliegen, en die logische redenering deed me opkijken. En toen. Zag ik. Het volgende:

DE GROOTSTE SPIN.

SINDS HET BEGIN.

VAN DE MENSHEID.

!!!. 

Oh ja.

Zoals al duidelijk was uit de eerste alinea van dit bericht is er iets mis met mijn testosteron, dus in plaats van meteen in de aanval te gaan met een knots of van die dingen ging ik ........... rechtop in de zetel staan, zoals mensen in groteske cartoons doen als er een muis in de buurt is. I hang my head in shame, maar ja: zo is het gegaan en niet anders. Alsof dat nog niet erg genoeg was speurde ik compleet vruchteloos de woonkamer af op zoek naar een goed moordwapen, zoals een pantoffel of een aambeeld of zo. Het gigantische boek telde niet mee, want dat komt uit de bibliotheek en ik sta er al niet op zo'n goed blaadje omdat ik nooit binnen de afgesproken termijn iets inlever. Alsof dat trouwens zo erg is, I mean, ik betaal wel altijd de boetes binnen de termijn (i.e. "Right now motherfucker!") hoor.

Anyway. Aangezien er van goede moordwapens geen sprake was bleef ik dan maar staan kijken. Net als de spin, trouwens: ze was namelijk zo groot dat ik dacht een hoofd te onderscheiden vantussen het massieve lijf en dito poten, en dat hoofd keek volgens mij terug. Op die manier hebben we daar dan ongeveer vijf minuten naar mekaar staan kijken, ik en de spin, tot die laatste terecht concludeerde dat een eveneens massieve sissy als ik minstens tot het volgende millennium niet fataal zou uithalen en het dus veilig was om verder te gaan krioelenop een afschuwelijke manier zoals alleen spinnen dat kunnen. Zodoende verdween de spin onder de kast en ik onder de lakens - nu ja, toch na mijn kamer eerst aan een grondige spinneninspectie te hebben onderworpen, want anders had ik de nacht misschien wel op het toilet of een andere spinnenvrije plaats moeten doorbrengen, stel je voor.

Commentaren

jaja echt stoer he Glenneke, hahahaha :D Ik, als vrouw, wordt het mij gepermitteerd om te gillen en op de zetel te springen als ik een harig ding naar mij zie kruipen. Wat een pech voor jou, hihi :D:D

Gepost door: Blah | donderdag, 13 augustus 2009

kleurig beschreven... gevaar uit de weg gaan is één strategie hé. En 't is goed voor de beestjes en de natuur... hiphip voor groene glenn.

Gepost door: cis | vrijdag, 14 augustus 2009

van spinnen en zonnekoningen En bij het zien van die gigantische spin rijzen alle haren van Glenn ten berge... het begin van weer zo een vervelende bad hair day...:p

de zonnekoning en zijn lakeien droegen nog pruiken, de wind, spinnen (want ongedierte hield toen lelijk huis in Versailles) hadden er geen vat op... dat is nog eens een oplossing :)

en hoe gaat het u verder?
x

Gepost door: staralfur | zaterdag, 15 augustus 2009

zeer stoer. Hoe groot was de spin werkelijk?

Gepost door: Thomas | zaterdag, 15 augustus 2009

@ Thomas: In het heetst van de strijd (nu ja) schonk ik meer aandacht aan overleven en drama dan aan meetkunde, dus blijf ik bij het statement uit mijn bericht: de grootste spin sinds het begin van de mensheid. :p Nee, ze was echt zeer groot, errr ... Een lijf ter groote van die gommen die je als Babybelleitjes moet openklappen.

(rare vergelijking, I know, maar het was het eerste passende voorwerp dat ik hier te pakken kon krijgen)

@ Staralfur: Goed goed, en ik hoop van, eh, [i]u[/i] hetzelfde! En het was eerder het einde van een bad hairday, want reeds na middernacht etc.

Gepost door: Glenn | zondag, 16 augustus 2009

@ glenn 'u' is niet noodzakelijk , k ben ook maar een onschuldige jongen uit het heuvelachtige (u/je welbekend) Brussel... ;-)

Gepost door: staralfur | maandag, 17 augustus 2009

@Glenn: OK, dat is een goede reden om bang te zijn. Hij zou je zeker hebben kunnen bijten of erger nog, opeten!

=D

Gepost door: Thomas | dinsdag, 18 augustus 2009

YUCKKKKK!!! Ik had sowieso dat boek gebruikt hoor...anything, zolang ie maar niet weer weg kon kruipen ergens onder...wie weet wanneer ie dan weer te voorschijn zou komen..!! Gatsie...dat is nog erger dan een spin zién...weten dat ie ergens zit en er niet bij kunnen om hem dood te slaan! brrrrrr ik had niet meer kunnen slapen!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | zaterdag, 22 augustus 2009

De commentaren zijn gesloten.