zondag, 21 juni 2009

Glenn says: De exameneditie

- "Hij denkt waarschijnlijk dat ik het domste varken ooit ben. Niet dat ik hem dat kan kwalijk nemen, natuurlijk."

- "Wette, ik heb de voorbije negen maanden dubbel zo hard gewerkt als tijdens die zes jaar in het middelbaar samen. Ik verdien daarvoor - naast een standbeeld - een pauze, nu, pronto, maintenant! Maar het is nog maar mei-hei. Pff!"

- "Kutkutkutkutkut! Fuckfuckfuckfuckfuck! Ik ga een bom op school smijten! OhGodohGodohGod!"
(meermaals)

- "Ik heb dus gestemd om allerlei redenen die spijtig genoeg niets met politiek zélf te maken hadden. Maar kom, da's toch al beter dan een koppel tekenen dat stomende seks heeft, zoals ik eerst van zinnens was. Hè? Het tafeltje was daarvoor trouwens nog veel te klein ook."

- "Bwa, ik weet eigenlijk niet of het lekker was of pure varkensstront - ik heb mijn tong deze morgen verkracht met gloeiend hete cappuccino die opeens in twee minuten op moest, dus ik kan nu waarschijnlijk zes maanden niets meer smaken."

- "Oui, je suis très superstitieux. Par exemple ..."

- "En toen begon ik te babbelen over mijn neurotische kant, en ik was gewoonweg niet meer te stoppen. Op een bepaald punt haalde ik zelfs dat klavertjevier boven dat ik altijd bij heb, ohGodohGod! Ze denkt nu waarschijnlijk dat ik zo zot als een achterdeur ben, en ik weet niet hoor, maar ikzelf zou persoonlijk geen zotten willen meenemen naar het tweede jaar."

- "Ik heb zo laat geleerd dat het weer vroeg werd. Maar meer ga ik er niet over zeggen."

- "Drie uur en één."

- "Awel, er stapte zo iemand op die nogal duidelijk naar 'The Final Countdown' aan het luisteren was op zijn mp3. De eerste keer vond ik dat wel tof, want dat was vóór het examen en het is wel een redelijk oppeppend nummer en zo. Maar toen speelde die dat nog eens af. En nog eens. En nog eens. En nóg eens. All the way tot in Brussel Noord. En toen wou ik mij ophangen."

- "Wat heb ik allemaal gemist? Blijkt Alison Goldfrapp dan toch onze biologische moeder te zijn?"

Commentaren

Waarlijk... ook een héél sportieve prestatie, dit postje hahahahaah!
Maar een mens loopt gemiddeld 5km per uur Glenn...dus 4½ uur doen over 20km (incl 2 rustpauzes) is geen topsport hoor...da's gewoon doorstappen! Iedereen kan dat...zelfs jij! :-)
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 22 juni 2009

awel? waar zit ge nu met al uw tijd? Op zwadder altijd jong?

Gepost door: Blah | zondag, 28 juni 2009

@ Blah Maar het was zo wa-harm de voorbije dagen - mijn vingers bewegen van de ene letter naar de andere of om te klikken was waarschijnlijk een moordende handeling met die hitte, haha! :p

Ik was dus niet bovvered om ook maar iets te doen behalve in de zon liggen, Ben&Jerry's eten en Wuthering Heights lezen. Maar nu is het minder heet, is de pot crème op en het boek uit dus ik kan er weer tegen om te bloggen. Nu maar hopen dat er iets onweerstaanbaar spannends gebeurt, oh yeh!

Gepost door: Glenn | zaterdag, 04 juli 2009

De commentaren zijn gesloten.