vrijdag, 19 juni 2009

Glenn repareert

Dus toen waren de examens gedaan, en ik dacht van: "Laat ik mijn blogje maar eens repareren!". Ik weet immers niet of iedereen het al weet, maar mijn blogje bevond zich dus ergens in de twilight zone als het op Internet Explorer aankwam, en dat vond ik wel lichtjes rot. Mijn blog is nu eenmaal een deel van mezelf geworden ondertussen, een deel van mijn persoonlijkheid als het ware, en wetende dat dit deel aan het afsterven was is genoeg voor bittere krokodillentranen op het post-examenmenu. Je zou nog evengoed vijftig sterretjes in m'n gezicht kunnen tattoeëren, net hetzelfde etc.

Dus ja zeg. Nu maar te hopen dat mijn computer skills me niet even hard in de steek laten zoals bij mijn laptop waarvan de harde schijf ondertussen kapot is, snik snok, want anders zou het hier wel eens heel fout kunnen aflopen!

Here goes little more than nothing.

Commentaren

Hè gelukkig Glenn... ik was echt bang dat je 'm gepeerd was! Maar las op Allesoverde je berichtje! Hoop dat je examens een beetje goed gegaan zijn!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 19 juni 2009

Zoals ze zeggen: Onkruid vergaat niet. Zo snel geraak je niet van me af, haha! ;)

Gepost door: Glenn | vrijdag, 19 juni 2009

he oef! 't is weer in orde, verdekke zeg!!!!

wanneer heb je je resultaten? ik duim alvast!!!

Gepost door: Blah | zaterdag, 20 juni 2009

Goede vraag! Ik denk de 29e maar het zou ook de 28e of 30e kunnen zijn of zo, hmm. Maar ik ben nu even héél erg schoolmoe, dus nog zeker 3 dagen "je m'en fou"-modus en dan ga ik er eens achter vragen bij de anderen, hahaha!

Gepost door: Glenn | zaterdag, 20 juni 2009

De commentaren zijn gesloten.