woensdag, 25 maart 2009

Carnaval '09

Voordelen van verkleed gaan als Ugly Betty:
* Iedereen herkende me pas na twee, drie inspecterende blikken, waardoor ik ganz los kon gehen zonder dat iemand doorhad dat ik het eigenlijk was. Want ja, wie neemt nu de tijd voor twee à drie blikken als er bier in de buurt is?

* Hoewel iedereen die ik zag vijf orgasmes kreeg toen die bloedirritante Discobitch gedraaid werd kende echter niemand in een straal van tientallen kilometers Ugly Betty. Aan de ene kant is dat triestig voor mijn visie op Halle, maar aan de andere kant zorgde het dan weer wel dat er voor alle twaalventachtig Marie Antoinettes en Nonnen maar één Betty was. Zijnde mijn persoon.
'Uniek' is een mooi woord, y'all.*

* Jongen met pruik, flashy bril, knalrode poncho met rare tekst erop, seutig rokje en zwarte stockings: hilariteit!

Bahahaha

Nadelen van verkleed gaan als Ugly Betty:

Lang haar is de meest helse uitvinding aller tijden. Ik weet niet of jullie het weten, maar er is niets viezer dan lange haren uit je mond trekken terwijl je eigenlijk gewoon, zonder problemen, een goede vettige hotdog wou eten. Beste vrouwen: hoe houden jullie dit uit?

Algemene conclusie:
Ik hou van Carnaval. En van Ugly Betty, nu nog meer dan vroeger doordat mijn persoonlijke band met het gegeven nogal versterkt is na deze bizarre incarnatie. Alle voordelen en de mogelijkheid een nieuwe pruik te kopen in acht genomen denk ik dat ik het pak volgend jaar maar eens ga recycleren.
How about it?

* fake pochen etc.

Commentaren

Omdat je het toch maar nooit weet:

die foto is niet ondergetekende, maar the real thing Ugly Betty. Uit Amerika. Etc.

C'est beau la bourgeoisie ...

Gepost door: Glenn | woensdag, 25 maart 2009

Als vrouw gekleed gaan (of rijden in mijn geval)... dat zie ik mezelf niet al te snel doen. 'k Heb nochtans lang haar!

Als je eet stop je dat haar achter je oren, hé! Maar aan 't frietkot of de hamburgertent, kan het bij winderig weer wel eens gebeuren dat mijn haar zich met mijn voedsel vermengt.

Dan bijt ik dat er gewoon af. 't Is eens iets anders! ;-)

Tot nog eens Betty... euh, ik bedoel: Glenn!

Groetjes

Gepost door: Rudi | vrijdag, 27 maart 2009

Leukkk! En origineel dus! En dat haar...tja...ik ken dat! Had ook lang haar ooit...en ik kan je verzekeren...het is bij nog andere activiteiten dan een hotdog eten onhandig! hahahha! Ben blij dat ik het nu alweer jaren kort heb!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 03 april 2009

De commentaren zijn gesloten.