maandag, 09 maart 2009

Stokje: 4 x 4

Dus toen kreeg ik een stokje toegeworpen, maar ja, je weet hoe dat gaat: opeens komt er een ander bericht en wat schoolwerk tussen en voor je het weet schuif je bepaalde dingen voor je uit. Omdat ik echter van al dat vooruit schuiven 's nachts weleens durf wakker te liggen ga ik vandaag toch al met één iets te kappen, en dat is het stokje. Which went something along the lines of:

"Selecteer de vierde foto uit de vierde map van je folder 'Mijn afbeeldingen'.

 

Het is eigenlijk zo één van die stokjes waarbij er altijd vijftig procent kans is dat het fout afloopt, weet je. Ik had zo bijvoorbeeld eens een stokje dat ging over blogontmoetingen, al heb ik nog nooit of te nimmer een andere blogger ontmoet, dus dan was ik snel uitgepraat natuurlijk. Zo ook misschien met dit stokje: wat als je geen fotonemer bent en gewoon geen vier mappen ("hé, ho, zo veel maat?") foto's hebt? Of wat als je een blogger bent die het internet ook gebruikt om keiharde porno te verzamelen en je vierde map daardoor de naam 'Tetten!' draagt? Of een ander, meer zuidelijker gelegen woord? Ja, wat doe je dan zeg!

Zoiets bleef me gelukkig allemaal bespaard. Controlefreak als ik ben heb ik zelfs meer dan vier mappen met afbeeldingen, en geen enkele is Rated R for explit content. De één is misschien wel wat saaier voor het stokje dan het andere ('Madonna', quoi), maar dat heb ik door de recente toevoeging van de map 'Pannenkoeken' zelfs kunnen vermijden, dus hoera! Geen hele vertelsels over M's fantastische poriën op die of die foto dus, of over haar vijftigduizendste spreidstand die toch verschilt van de negenenveertigduizend vorige omdat etc.

Bij deze, foto 4 uit map 4:

Hoegingdiekreetookalweer

Een foto genomen tijdens de Leefdagen vorig jaar, waarop alle zesdejaars voor twee dagen de natuur in trokken om de klasband nog een laatste keer te versterken. En om 's avonds niet te gaan slapen en te drinken, natuurlijk. Hoewel het idee me op voorhand nogal cheesy overkwam ben ik daar na afloop helemaal op moeten terugkomen: tot een gat in de nacht samen lallen is eigenlijk echt wel eens leuk, niet in het minst voor grutty details, en als we na één dag al een personalised klasgroet hadden zal het concept Leefdagen toch een béétje nu hebben gehad. I guess. Wat je natuurlijk niet zal geloven als even verder blijkt dat ik me de groet niet meer exact kan herinneren, maar goed. De groet is trouwens wat afgebeeld is op de foto, of toch een stap eruit: het ging namelijk van 'handen op mekaar (zie foto), "6 EMT C goooo" roepen, handen in de lucht', en dan lachen maar.

Of was het 'goooo 6 EMT C'?

Commentaren

Hehe... ik kreeg dit stokje als de 6e van de 6e...en dat bleek een mapje foto's van bloggers te zijn die ik per mail gekregen had en die absoluut niet met hun kop op het internet wilden...dus dat kon ik niet maken om er daar eentje van te plaatsen! Zo zie je maar...iedereen heeft problemen met stokjes soms...niet alleen maar mensen met k*tmapjes hahahahahhahaaaaaa!
Best een leuke foto dit...en jouw hand is die uit die witte mouw hier van voor? Hopelijk niet die bovenste die zo gemeen aan het krabbelen is! :-)))

De lente laat nog even op zich wachten...maar mocht de global warming niet echt álles op z'n kop zetten, dan komt ie toch vanzelf een keertje hè! ;-)
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 09 maart 2009

leuke foto en als we dan blijven gokken... jou hand is die helemaal boven die niemand aanraakt... en vooral die nog wat choco-resten van het ontbijt aan de pink heeft... :-)

Gepost door: cis | dinsdag, 10 maart 2009

De commentaren zijn gesloten.