zondag, 08 februari 2009

Sticky and Sweet /2

Oké. De RIP van mijn stokoude Nokia 3410, het lijstje over al het leuks van een lesvrije week dat ik vanaf morgen ga missen én het stokje dat me gisteren werd toegeworpen moeten eventjes wachten. Ik heb namelijk nieuws dat larger than life is - larger than life omdat we het nu over een legende gaan hebben die ik na zes jaar ongezonde adoratie, idolisatie en pure verafgoding eindelijk in levende lijve ga zien. Inderdaad lezertjes: Glenn is going to ...

Sticky 02
... in Werchter!

Woo ende hoo! 

Zo voelt het dus voor een wetenschapper als die zijn levenswerk voltooit. Mmm. Het was dan misschien wel redelijk hels om tickets vast te krijgen, Heilige Rita nog aan toe, maar hoe erg is het dat niet waard, zeg? Ik geloof niet dat ik ooit al zo content ben geweest als op het moment dat mijn eigen lucky star haar werk deed en er eindelijk - na twaalvendertig miljard foutmeldingen - een positief bericht binnenkwam. En dat wil wat zeggen, want ik ben van nature heel erg vrolijk en al. Na 10 uur 's ochtends. Hoera!

Commentaren

ja... als 1 super-fan het verdient om haar in levende lijve te zien... en er weken op voorhand en maanden nadien nog van geniet... dan ben jij het wel Glenn!
Nu nog daar kamperen om wat vooraan te staan ;-)

Gepost door: cis | zondag, 08 februari 2009

awel ik heb meegedaan aan een wedstrijd.... ik d8 ze aan u te geven als ik zou winnen...

Gepost door: Blah | maandag, 09 februari 2009

Echt? Daar word ik even stil van ... Zo vriendelijk! Allez zeg, ik weet effe niet wat zeggen nu.

Wees maar zeker dat ik je zowieso had meegenomen in dat geval! :) Wij (en een lading Kriek, hehe ;)) naar Madonna, ik denk dat het vonken zou geven op en naast het podium!

Gepost door: Glenn | maandag, 09 februari 2009

Zoooo... dus het gaat echt gebeuren?? :-) Enjoy it as much as you can hè!! We zullen het hier allemaal wel te lezen krijgen denk ik? vrees ik? :P :-)))
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 09 februari 2009

Proficiat, man! Vertel het niet verder, maar ik heb M. haar blootfoto uit lang vervlogen dagen, gekocht. Ik heb er diep voor in de beugel moeten tasten, maar 't is een investering, veiliger, zekerder en vast meer rendabel dan beleggen in aandelen Folrtis! ;-)

Nog een prettige avond, Glenn.

Groetjes

Gepost door: Rudi | vrijdag, 13 februari 2009

De commentaren zijn gesloten.