zaterdag, 10 januari 2009

Examenreeks 1

Awright menschen, een nominatie voor de Blogs Awards van skynet zal ik alvast niet in de wacht slepen met mijn ondenderende blogactiviteit, maar hier zijn voor jullie alvast negen excuses:

MAA 12/1: Nederlandse Taalkunde (S)
WOE 14/1: Franse Taalkunde (S)
VRIJ 16/1: Engelse Taalkunde (S)
MAA 19/1: Franse Taalbeheersing (M)
WOE 21/1: Franse Taalbeheersing (S)
ZAT 24/1: ATW (S)
MAA 26/1: Nederlandse Taalbeheersing (S)
WOE 28/1: Recht & Internationale Instellingen (S)
VRIJ 30/1: Nederlandse Taalbeheersing (M)

Weeral een maand van mijn leven voorbij die laatste vrijdag, en wat voor één. Chances are dat ik een hartkwaal heb ontwikkeld tegen dan, helemaal grijs ben geworden of al een week en een half ben afgevoerd naar die bepaalde, hermetisch afgesloten boeg van het ziekenhuis van Halle, om een godganse dag in een dwangbuis naar het plafond te kijken en te kwijlen. Wie zal het zeggen?

Al wat ik weet is dat mijn hart momenteel nog wilder te keer gaat dan die schamele keren dat ik weleens een ongezonde affectie ontwikkelde voor iemand anders. En dat de overweging om nog snel snel naar het buitenland te vluchten al door mijn hoofd is gespookt, een buitenland waar ik dan de kost zou verdienen met handlezingen en mystiek gedrag tout court, gehuld in een wolk van wierook en suspense wherever I'd go. En uiteindelijk mijn eigen televisieprogramma krijgend, dat spreekt voor zich natuurlijk.

Maar weet je wat? Genoeg drama ende treurnis! Ik kan namelijk niet meer doen dan mijn uiterste best zonder in overload te gaan, want hey, ik ben toch ook maar een mens. Een linkshandige dan nog, wat wil zeggen dat mijn meer artistieke linkerhersenhelft beter ontwikkeld is dan mijn rechter - wat spijtig genoeg degene is die dient voor het betere denkwerk, maar goed. En dat we beginnen met een gigantisch buisvak (waarvan het ene boek al twee keer door mijn kamer is gevlogen en het andere net níet kennis maakte met de sneeuw daarbuiten) moet ik er maar bijnemen. Laagste moraal ever, here I come!

Tenzij jullie daar een beetje aan willen veranderen door een soort "allez hup goede moed!"-commentaren of zo te droppen, want als ik ze tegen mezelf zeg werken ze niet zo goed als wanneer ik ze aan een ander wil slijten.
(misschien komt dat wel doordat ik er daarna bij mezelf ook steeds aan toevoeg dat ik verdoemd ben, VERDOEMD! Hmm)

En anders: tot de dertigste! In welke staat dan ook.

Commentaren

S-U-C-C-E-S toegewenst! Je hebt wel iets met talen... dus moet goed lukke hé!!
Niet zenuwachtiger maken dan nodig... en dat lukt hoor. 't Is wennen, 't is unief en dat is voor niemand makkelijk de eerste keer. DUS: niet meer panikeren dan nodig ;-)
SUCCES!

Gepost door: cis | zondag, 11 januari 2009

HUP GLENN HUP!! En...helpt het al? :-)
Kom aan maatje...je best doen, meer kan een mens niet hoor! Gaat wel lukken...en het begin is al voorbij en als dat goed was was dat het halve werk ook nog eens! :-)))
Succes met de rest!!
Groetjessssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 12 januari 2009

oef nederlandse taalkunde is al voorbij. Ik hoop dat het een goede start was... en vandaag wens ik je een stres-vrije blokdag en morgen... doe het goed hé!

Gepost door: cis | dinsdag, 13 januari 2009

Nog heel veel succes met je examen!
Wat studeer je nu eigenlijk?

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | donderdag, 15 januari 2009

Hey Glenn!! Je bent al over de helft!!!
Hou vol hè! :-)
Groetjes weerrrrr!

Gepost door: mizzD | donderdag, 22 januari 2009

succes met de laatste drie!'k hoop dat de rest is meegevallen!

Gepost door: cis | zaterdag, 24 januari 2009

morgen je laatste examen... mondeling... dus gaat de stress wellicht in stijgende lijn.
Doe het goed!
En 'k wens je morgen het allerbeste toe.
Daarna?! dik profiteren van het weekend hé!! :-)

Gepost door: cis | donderdag, 29 januari 2009

De commentaren zijn gesloten.