zaterdag, 25 oktober 2008

Glenn viert zijn blogverjaardag (volume 3)

Vandaag is het exact drie jaar geleden dat ik op een koude dinsdagavond besloot om, helemaal moegelopen van een in feite niet al te vermoeiende scholencross (die ik, even denken, niet mis, BAHAHA!), met een blog te beginnen. Nog egocentrischer dan nu als ik toen was leek het me namelijk een goed idee om zo een beetje over mezelf te zitten lullen op het wereldwijde web, en als daar twee man en een paardenkop naar kwamen kijken was dat zelfs nog meer in orde dan het al was.

Vandaag - drie jaar later, alweer, time goes by so quickly! - ben ik ook moe, maar dat komt doordat één of andere hysterische bitch gisteren de hele treinwagon volhoestte en ik ook een beetje windige tochtgaten afschuimde zonder sjaal, waardoor keelpijn en andere onaangenaamheden hebben toegeslagen. Egocentrisch gezien is er dan weer beterschap te melden, al ben ik er nog altijd van overtuigd dat deze blog overlevingskansen heeft steunende op enkel me, myself and I. Wat zó fout klinkt als je het neertypt, maar hey, dat moet je toch wel een beetje in je hebben om te kunnen blijven verder bloggen, nee? Denk daar dus maar eens over na, mensen die de woorden 'arrogant' al klaarhebben. Die drie man en een paardenkop, ten slotte, zijn er na drie jaar blijkbaar al meer dan honderdduizend, iets wat ik als simpele inwoner van het godvergeten Lembeek City wel lichtjes overdonderend vind, zeg! A-wow doodle do.

Al zegt het natuurlijk veel dat ik dat nu pas doorheb, hmm. I know, I know, deze blog is zeker sinds het nieuwe academiejaar een wel heel hemeltergend traag kabbelend beekje geworden, and one could conclude dat ik binnen dit en twee regels helemaal out of the blue ga aankondigen dat ik ermee ga kappen, net zoals Madonna opeens aankondigde dat ze ging scheiden en daarmee een hele woensdag uit mijn leven vulde met plaatsvervangende smart ende treurnis ...

... Maar dan zitten jullie echter gansch verkeerd! Zolang jullie het geen erg vinden zie ik er immers geen kwaad in om nog een tijdje (drie jaar for that matter) door te gaan met deze blog, want een gebrek aan activiteit duidt niet noodzakelijk op een gebrek aan Lust oder goesting. Het is maar dat jullie het weten, en zo. Als jullie toch niet al lang zijn weggebleven uit dit doodse internetoord, natuurlijk. And besides: waar kan ik anders ongegeneerd en ongeremd over mezelf gaan praten? (antwoorden op doe vraag: niet noodzakelijk, want het is dus wel degelijk de bedoeling dat ik blíjf voortdoen etc etc)

Sóóó: driewerf hoera!

Commentaren

Heeeejjjjj!!!!! Waarom wist ik dit niet?? ( oh...had het kúnnen weten...je hebt een archief hiernaast staan...stom stom stom!!!)
Hartstikke congratzzz Glenn met al drie jaar dit SUPERBLOG!! Nooit stoppen hoor...je schrijft té leuk, ik zou het verschrikkelijk missen...echt waar!! ( overtuigend genoeg? en dan te bedenken dat ik het nog méén ook! blijven dus!! :-))) )
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | zaterdag, 25 oktober 2008

Fijne blogverjaardag Glenn!
En fijn weekend!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | zaterdag, 25 oktober 2008

Happy 3 years Blog day! (wat een woord)
Doe maar lang genoeg verder ;-)

Kus

Gepost door: Fairytalegirl | zondag, 26 oktober 2008

:-) allez proficiat mister G!!!!!! Al zo lang bezig jong.... pfieuw!!!! Niet ophouden, nee, wat ik lees je schrijfsels veel te graag en we moeten trouwens nog eens een kriek gaan drinken ook hè!!! Körperwelten was wel goe, maar 't duurt eigenlijk iets te lang, als je alles leest en bekijkt word je 't snel beu... Er zullen wel andere dingen in BXl zijn die het bespreken waard zijn, denk ik... :D:D

Gepost door: Blah | zondag, 26 oktober 2008

DIKKE PROFICIAT Je bent een volhoudertje... en dat is goed hé. En je schrijft interessante dingen en bedenkingen... en dat is nog beter hé. En je hebt plannen om door te zetten... dat is de maks!
Alleen... wie zijn die drie mannen? En die paardenkop? Want 'k zie dat zo ongeveer alle reacties van vrouwen zijn...

Gepost door: cis | zondag, 26 oktober 2008

De commentaren zijn gesloten.