vrijdag, 25 juli 2008

Vaststellingen (3)

Zoals ik al zei tegen die van Duits tijdens het mondeling examen voor haar vak: tijdens de vakanties heb ik nog minder inspiratie en goesting om te bloggen dan gewoonlijk. Geen idee trouwens hoe we ook alweer op het onderwerp 'bloggen' zijn terechtgekomen tijdens een mondeling examen (dat FYI toen wel al afgelopen was en grondig ass had gekickt) en of ze op dit moment eigenlijk meeleest (I pray she doesn't, want het zou compleet awkward zijn*), maar in ieder geval: het is een feit dat er tijdens de vakantie wel degelijk sprake is van komkommertijd op meer gebieden dan de media. Als het politieke landschap niet op de rand van een afgrond staat, toch, maar ik denk wel dat mijn boodschap overkomt.

Ik ben toch niet de enige die deze vaststelling moet maken, right? Of ben ik zo'n verzuurd iemand die nooit tevreden is en tijdens de vakantie toch íets moet zoeken om over te vitten, als een gepensioneerde, maar dan met een jeugdig uiterlijk?


*
Niet dat er schockers te lezen vallen, zoals 'mijn hobby is om mensen in stukken te snijden' of zo, maar dit is weer een van mijn wacky principes. Mensen die je kent moeten gewoon mijlenver uit je blogbuurt blijven, vind ik. En al.

Commentaren

bloggen... wel... ik kan me voorstellen dat het niet altijd makkelijk is om iets te vinden om over te schrijven. En toch...
En je hebt gelijk... dat echt 'bekenden' best niet te veel komen lezen.
En... niet op reis dit jaar? Naar het zonnige Frankrijk, geleid door gps en kaartlezende glenn?

Gepost door: cis | vrijdag, 25 juli 2008

Bij mij is het het ganse jaar door komkommertijd. Maar tijdens vakanties is het wel 2x zo erg... :D

En bij mij lezen er véél te veel bekenden. Veel te veel, maar wel geen profs. :D

Gepost door: Anneke | vrijdag, 25 juli 2008

Ik ben momenteel in Frankrijk, hetgeen jullie al een week en een beetje aan inspiratieloos gezwets lezen is wel degelijk een vrucht van de planner. Just making sure en al. :p

En ik voelde mij het afgelopen jaar ook een blogkomkommer, vakantie of niet. :p Waarom ik blijf voortdoen is een raadsel; waarschijnlijk hoop ik op better times, over and over and over. :p

Gepost door: Glenn | zaterdag, 26 juli 2008

De hele tyd zagen we over de school en willen we vakentie..
nu is er vakantie en niets om over te bloggen :D

Gepost door: Fairytalegirl | zondag, 27 juli 2008

Leuk... ...al die nonsens hier te lezen. Vooral dat van die koe vond ik super. Hoe gekker hoe liever ik het heb dus ga zo door Glenn. Waar vakanties al niet goed voor zijn!
Nog een prettige vakantie toegewenst trouwens,

groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | maandag, 28 juli 2008

Award Er zeker niet mee stoppen, hé, met bloggen, het is zo een plezier om iedere keer te komen lezen! Daarom heb ik ook een award voor je klaarliggen :)
Groetjes

Gepost door: Lost Girl | vrijdag, 01 augustus 2008

HUH??? Is het vakantie dan??? Ik had er nog niks van gemerkt!!! :-))))
Beetje stil overal hè...dus wat maakt het uit als er hier niet elke dag...euhmmm...om de twee dagen...euhmmm elke week..of zo...niet iets verschijnt. Gaat wel weer komen hopelijk hè Glenn! Ik lees hier veel te graag om het te zien stoppen hoor!!
En bij mij mag alles en iedereen komen lezen hoor...of ze het gráág zullen doen is een tweede!! hahahahahhaaa!
Groetjesssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 05 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.