woensdag, 23 juli 2008

Vaststellingen (2)

Vriendin J vraagt altijd enkel aan vriend N hoe het zit in de liefde, nooit aan mij. En dat terwijl ik nochtans ook alleenstaand ben en min of meer hetzelfde aantal vorderingen maak op het pad van Amor, zijnde geen. En ze wéét het (af te leiden uit het feit dat ze na "en hoe is het in de liefde" eerst in mijn gezichtsveld blijft hangen en dan, haar grove fout inziend, zich meteen afkeert en haar zin afmaakt met "he N?"). Alsof de kans dat ik ooit van straat zal geraken even groot is als de kans dat het kanaal morgen toevriest en we er een kunstschaatsende koe met een rosse pruik en jarretels op zullen aantreffen die met vibrators gooit. Geen idee trouwens wat de vibrators in het verhaal komen doen, maar ik schets hier een compleet ongelofelijke situatie en al, dus whatever

Mind you, persoonlijk vind ik het onderhand ook wel al nuttiger om te oefenen op wegduiken, just in case aangezien bovenstaande geschetste situatie begint hoe langer hoe realistischer te lijken, maar toch: het gaat hem hier om het principe y'all! Het principe! You know.

In ieder geval ... Laag zelfbeeld - Glenn: 1(514789546) - 0.

(Yes, I'm having a moodswing here. Anders zou ik dit onderwerp aleens niet ter sprake brengen etc etc)

12:00 Gepost door Yours truly in Over mijzelve | Permalink | Commentaren (4) | Tags: grrr, ongelofelijke situaties, moodswings |  Facebook |

Commentaren

beste... misschien is het van J. wel een uitdaging naar jou toe... een uitnodiging om een haar 'vraag' te beantwoorden... en heb jij het niet door of misschien nog meer... durf jij niet te reageren!
In elk geval: in Brussel lopen nogal wat leuke meisjes rond... en dat er niet eentje op die leuke glenn zal vallen... kan ik me moeilijk voorstellen hoor!
Je voelhoorentjes eens 'afstoffen' hé en je zelbeeld wat opkrikken en voor je het beseft... mmmm ;-)

Gepost door: cis | woensdag, 23 juli 2008

Niet zo negatief zelfbeeld hebben !!
Tuurlijk zijn er wel meisjes die voor jouw willen vallen, gewoon niet zoeken, en wachten tot als zij naar jouw komt ! Want als je zoekt, vind je toch niemand !
Ik kom je nog even een goedenacht wensen en geniet maar van de zonnige donderdag morgen !!

Groetjes

Gepost door: Fairytaleboy | woensdag, 23 juli 2008

Goh... dat van die koe met die vibrators...was je eerst nog effe op Blahs blogje geweest voor je dit schreef?? woehahahahhahahahahahhaaa!
Glenn toch...denk dat cis hieronder gelijk heeft...die J. zit te vissen man!! Niet zo verlegen...nee heb je en ja kun je krijgen hè!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | donderdag, 24 juli 2008

I think not ... het lief van vriendin J zou er niet mee kunnen lachen, whahahaha! :p Mar bedankt voor de suggstie; ongelofelijk dat er nog mensen zijn die mij een hart onder de liefdesriem wilen steken en al. Hmmm.

Gepost door: Glenn | zaterdag, 26 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.