donderdag, 26 juni 2008

Congraduations!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, mensen, maar ik vond de finale van Sara precies toch niet zo spannend. Bijgevolg zie ik dus ook geen nut meer in het nog langer optrekken van een gordijn der spanning omtrent het al dan niet succesvolle einde van mijn zesde jaar (en dus ook mijn ganse middelbare carrière), waardoor ik me genoodzaakt zie om jullie met veel plezier volgende boodschap mee te delen:


Ik ben geslaagd, y'all!


En sinds gisterenavond heb ik ook officieel mijn diploma op zak, gekregen van de algemeen directeur tijdens een proclammatie waarbij ik het warm heb gehad, eens goed heb gelachen (zie: Davy Brocatus en de bibliotheekroddel come true) maar bovenal nog eens goed gekeken heb naar de rest van de klas. Het zal raar zijn, volgend jaar, om niet meer dagelijks omringd te zijn door die bekende gezichten, laat dat geweten zijn. Ik was als het ware lichtjes ontroerd, amai zeg.

Allez ... Ik presenteer, once more, with feeling, 6 EMTC:

Aw ... Ik denk dat er iets in mijn oog zit
© Bart Swalus

En dan nu: vakantie!

Commentaren

Maar Glenn jongen... wat zie ik nu...GEEN STREEPJESSHIRT??!!?? Je was écht wel van de kaart geloof ik hè!! :-)))

Hartstikke congratzzzz in ieder geval!!!! Ben trots op je!! En nu inderdaad maar es lekker relaxen hè!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | donderdag, 26 juni 2008

super!!!!!! Bravo, bravissimo!!!!! Hip hip hip!!! En zo van die dinges nog! Whiiiiiehoewwww!!!!!! En nu congé en dan décideren wa ge gaat doen he man... ze zoeken nen afwasser bij den Italiaan in Buizingen: een idee?

Gepost door: Blah | vrijdag, 27 juni 2008

Proficiat!

Gepost door: Een trouw lezeresje | vrijdag, 27 juni 2008

Bedankt, bedankt! :)

En, euh, ik denk dat ik morgen toch maar eens ga kijken op de HUB wat ze mij te vertellen hebben over Taalkunde, hahaha, maar anders: ik kan goed afdrogen enal, dus wie weet! :p

Gepost door: Glenn | vrijdag, 27 juni 2008

proficiat! proficiat en profiteer van het leven in de vakantie...

Gepost door: cis | vrijdag, 27 juni 2008

aha allez, 't was maar een tip hè, hihi (gniffel)
En Brittie? Die weet ongeveer wat ze wilt, tenzij ze volgend jaar zoals bij u haar weer helemaal in de wèzzel brengen hè! Wanneer gaan we onze Kriek drinken trouwens?? Ik zat gisterenavond op de Markt.... te genieten van 't lawijt dat uit den Blue Note kwam :D:D

Gepost door: Blah | vrijdag, 27 juni 2008

Ah, en wat is het dan dat ze wilt doen?

En voor die Kriek: noem mij maar een datum, een uur en een plaats! Ik ben deze zomer helemaal into internetontmoetingen en al, dus ... ;)

Gepost door: Glenn | vrijdag, 27 juni 2008

Jawadde dadde! Proficiat!
Ja, 't zal waarschijnlijk wel raar doen nu iedereen van je klas z'n eigen weg gaat. Volgend jaar is het als het ware terug van 0 beginnen. Maar misschien is dat dan des te leuker. :)

Geniet van de vakantie!
Groetjes

Gepost door: Romina | vrijdag, 27 juni 2008

Schitterend!!

Gepost door: Cursief Huigje | zaterdag, 28 juni 2008

aha had ge nu naar de kasteelfeesten in Beersel gekomen, dan had ik u nekeer ontmoet sè, en ik heb er Kriek gedronken :D

Gepost door: Blah | maandag, 30 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.