maandag, 26 mei 2008

Planning is de missing link

Wat ik deed:
* werken voor school, want accummulatie van grote toetsen en grote taken waarvan enige voorbereiding door mijzelve altijd tot het laatste moment werd uitgesteld. Ik zou beter moeten weten maar hey: die ene, reeds meermaals aangestote steen is feitelijk nog wel redelijk zacht, en al.

* denken aan bloggen, maar het niet doen wegens een verbazingwekkend gebrek aan goesting. Het is deze maand echt erg met me gesteld, en hoe de zaken er nu voor staan zal er niet echt snel verandering in komen. Het woord 'pauze' roept zich op, maar ik denk dat ik de examens (volgende week vrijdag; please freak out with me here) als pauze ga beschouwen. 2 weken zullen wel genoeg zijn om tot bezinning te komen, je pense. Als er al plaats is voor bezinning in de poel van stress that is de examenperiode, natuurlijk.

* '1984' lezen van George Orwell, in het Engels dan nog wel. Aan de ene kant om helemaal mee te zijn met the it-crowd, aan de andere kant omdat het moet en dit het enige deftige boek in de bibliotheek was. Maar toch: 1984, menschen! *beweegt wenkbrouwen enkele keren naar boven*

* naar een fuif gaan waarvan ik de affiche heb getekend. Wie in Halle was en overal affiches zag hangen waar een schaars geklede vrouw op stond met een pint bier tussen haar boezem: it was I. Voor iemand een opmerking wil maken die rechtstreeks uit Sketch-Up lijkt te komen: het idee kwam niet van mij. Maar het zag er wel goed uit, eigenlijk.

* leven. Sort of.

Wat ik niet deed:
* Bloggen, vaneigens. Een lief aan de haak slaan. Tickets kopen voor Madonna's veel te dure tournee. Dat soort dingen.

Wat ik nog zou moeten doen:
* de examens voorbereiden, ook al is er zo weinig tijd. En de laatste loodjes van andere dingen minder zwaar laten wegen. 'Plannen' is echt een werkwoord dat evenveel vat heeft op mij als 'sporten' - i.e. geen.

* mijn reeks over het middelbaar afmaken voor het middelbaar zelf af is en het allemaal nog nuttelozer lijkt dan het al is. Het probleem is echter dat er drie jaren aanbreken waarvan alle semi-interessante zaken reeds op deze blog te vinden zijn, en ik lijk precies nooit deftig na te denken over zaken die ik misschien over het hoofd heb gezien. Hmm.

* een keuze maken tussen Journalistiek en nog iets anders. Zoals Taalkunde, iets wat blijkbaar mijn ding zou moeten zijn en volgens folders één en al jolijt en amusement is. Dat zou ik nog wel eens willen zien, eerlijk gezegd.

* al mijn dromen waarmaken, maar dat is voor een andere keer.

21:50 Gepost door Yours truly in Lijsten, stokjes, ... | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Wat je ook nog zou kunnen doen... is jezelf terugtrekken in een kast...en dan natuurlijk een fotootje van jezelf maken hè...meteen van je blogdip af dan! hahahaha!
Is grapje hoor Glenn( hoewel...!!!) je examens zijn een stuk belangrijker!! Doe je best!
Btw...gekken grijzen niet...dus jij hebt ( net als ik!!!) ook eindelijk het bewijs dat je NIET gek bent!!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 26 mei 2008

da's 't leven zeker... met ups en downs, met goesting en tegenzin, met voornemens en dromen, met zekerheid en twijfel, met werk en veel werk (en straks toch ook vakantie... en... be sure... met zekerheid de langste uit jouw loopbaan want mét garantie op geen herexamens :-) ).
En euh... je schrijft: "een schaars geklede vrouw op stond met een pint bier tussen haar boezem: it was I"... dus een zelfportret ??? ;-)
Allé voor alles: de beste manier is nooit panikeren en stuk voor stuk alles afwerken wat af te werken valt. En voor je het goed beseft sta je met beide voeten in... de vakantie.
'k Wens je HEEL GOEDE EXAMENS TOE!

Gepost door: cis | dinsdag, 27 mei 2008

Pauzes nemen zijn daarom niet slecht hè! Het kan allemaal soms es teveel worden en dan moet je effe afremmen. Bij wat ik niet deed zou bij mij nog veel meer staan denk ik :)
En de wat ik nog zou moeten doen lijst is bij mij één die constant aangroeit dus lig daar absoluut niet wakker van!
Veel succes met je laatste middelbare examens

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | dinsdag, 27 mei 2008

Affiche's tekenen? wa kunde gij ni?;p
Trouwens, grijs haar krijgen is ni erg, vant weekend heb ik er ook 1 ontdekt bij mijn vriend;)
wss stress door mij;p
x

Gepost door: Linde_x3 | dinsdag, 27 mei 2008

gewoon... even surfen naar: http://entertainment.be.msn.com/wedstrijden/madonna.aspx

Gepost door: cis | woensdag, 04 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.