maandag, 14 april 2008

't Was niet foutu

Beste bloglezers,

ik kan jullie met trots ende fierheid meedelen dat de klassenfuif van ons, 6 Economie Moderne Talen C, een geweldig (doch lichtjes onverwacht succes) was. Maar, echt wel, hè.

* Ik zeg 'geweldig', want de zaal was goed gevuld met mensen die a) zich goed amuseerden en b) veel dorst hadden, en de winstcijfers per persoon zouden menig organisators van andere klassenfuiven doen achterover vallen van positieve verbazing.
* Ik zeg ook 'onverwacht', want door enkele onverwachte wendingen in verband met de inganskaarten, flyers én affiches werd het stressen om volk te kunnen lokken. Ook leken veel mensen op een verdachte manier uit hetzelfde excuusvaatje te tappen om ons te overtuigen van hun afwezigheid en leken we vooral steunkaarten te verkopen in plaats van deftige inganskaarten, iets wat mij niet in het minst verontrustte.

Euforie alom dus, zo rond vier uur 's ochtends, toen we doorhadden dat het ons daadwerkelijk gelukt was en wat voor een succesavond we achter de rug hadden. Van moeheid was hoegenaamd geen spoor, en al het vuil rondom ons, dat onvermijdbaar is bij elke fuif maar dat we nooit eerder zelf moesten opkuisen, deed er niet meer toe - evenmin als het gezeur van de bazin van de feestzaal, die in peignoir orders uitdeelde met haar kruk en waarschijnlijk al 25 manieren aan het bedenken was om ons op te lichten.

Veel succes, veel volk, veel ambiance, veel dorst en geen problemen: meer moet dat niet zijn. En meer was het ook niet. Amen.

21:40 Gepost door Yours truly in Going out | Permalink | Commentaren (4) | Tags: klassenfuif, succes, contentement |  Facebook |

Commentaren

leuk dat het een succes was over de hele lijn... en?? Genoeg gedronken om nog goed te kunnen opkuisen? Zonder te beseffen dat het wel écht vuil en vis is?
:D

Gepost door: cis | dinsdag, 15 april 2008

Proficiat zal ik dan maar zeggen zeker? ;-)

Gepost door: Fairytalegirl | dinsdag, 15 april 2008

super Echt leuk dat jullie fuif zo goed gelukt is! Want in deze tijden is het niet meer zo gemakkelijk om nog een degelijke fuif te organiseren. Hier int dorp is het alleszins gene vette meer!
Geniet nog maar na van deze leuke avond!

groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | dinsdag, 15 april 2008

Nou...mooi toch? Geslaagde fuif dus...meer moet dat inderdaad niet zijn! :-)))
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 15 april 2008

De commentaren zijn gesloten.