vrijdag, 11 april 2008

Im tiret, guijs. Jawel.

De schoolweek van zeven april tot en met elf april was:

* krampachtig ingangskaarten van onze klassenfuif proberen te verkopen op school en eindeloos dezelfde excuses aanhoren over het hoe en waarom er géén kaart gekocht kon worden.
* weinig ingangskaarten verkopen ten gevolge van het bovenstaande, grrr.
* affiches willen gaan opplakken in Lembeek City maar tot de constatatie komen dat daar nergens plakkaten zijn. Maar echt, nergens, hè. Dan maar affiches binnendragen bij sponsors en horecazaken en dergelijke, maar daarna door slinkse omwegen vaststellen dat niet iederéén doet wat ze eerst zeggen, zijnde het ophangen van de affiches in kwestie. Dat was eigenlijk ook wel grrr.
* niet meer gewend zijn aan de dagindeling tijdens een schoolweek.
* een slaaptekort opbouwen ten gevolge van het bovenstaande.
* heel moe zijn ten gevolge van het bovenstaande.
* een zomers gevoel krijgen bij het zien van één straaltje zon, en bij het mijmeren over de zomer bedenken dat er na vandaag slechts acht weken school meer volgen. Examens niet meegerekend natuurlijk. Amai.
* vaststellen dat gemaakte keuzes over volgend jaar opeens veel onstabieler lijken naarmate volgend jaar dichterbij komt. Wat als ik de verkeerde keuze maak en journalistiek toch voor de meer begaafden onder ons is? En zou ik niet beter taalkunde of zo doen, om daarna nog een masteropleiding journalistiek te volgen? Zou ik niet beter gewoon in de mijn gaan werken?
* de slappe lach.
* naar een toneelstuk in de KVS gaan kijken met school, over wetenschappers die zich met apen bezighouden. En al.
* flyers uitdelen van onze klassenfuif aan onze eigen school en aan een van de vele andere scholen in Halle. De promotiehoer in mij is niet te stoppen!
* mensen die flyers aannemen ervan overtuigen dat ze zeker moeten komen, omdat ze zo waarschijnlijk getuige zullen zijn van de beste fuif van het jaar.
* het nog zelf geloven ook!

Jaja.
Dit was dus de week die officieel de geschiedenis ingaat als De Week Die In Het Teken Stond Van De Klassenfuif, And Then Some.

22:19 Gepost door Yours truly in Lijsten, stokjes, ... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

uitkijken... naar vanavond. Wellicht zit het toch overvol... en kan je van vermoeidheid geen 'pap' meer zeggen.
Ja... de tijd gaat snel. Maar profiteer om vandaag rustig te nixen... en vanavond gewoon te genieten... en morgen uit te rusten...
good weekend glenn!
;)

Gepost door: cis | zaterdag, 12 april 2008

Toen wij vorig jaar de 100-dagenfuif met de klas organiseerden verkochten we ook heel weinig kaarten. We dachten dat het een echte flop zou worden, maar er kwam de dag zelf toch heel wat volk opdagen dus, geen paniek Glenn! ;)

Die dagindeling terug gewend komen was ook een obstakel voor mij. Vooral dan telkens dat vroeg opstaan terug..

Prettig weekend verder!

Gepost door: Romina | zondag, 13 april 2008

En? Hoe is het geweest?

Gepost door: Nele | zondag, 13 april 2008

Nu schrijven we 13 april dus is de fuif al gepasseerd. Hoe is ze geweest?
Dat kan niet anders dan geslaagd geweest zijn. Maar heel vermoeiend waarschijnlijk en vermits je al slaaptekort had zal het er nu ni veel beter op zijn!

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | zondag, 13 april 2008

Het was GURRRREAT! :)
Veel volk, veel meer dan ik gevreesd had, toch wel veel ambiance en veel dorst. Which is all good, of dat denk ik er toch van.
:D

Gepost door: Glenn | zondag, 13 april 2008

:-) amai er was wat te doen die 12de april! De nacht van 't klakske, ulle fuif dan ook nog, en ik meende nog ergens iets te zien hangen voor de 12de april. Soit, er was volk, er was ambiance, meer moet dat niet zijn he Glennemans.

En nu recup. :D

Gepost door: Blah | maandag, 14 april 2008

De commentaren zijn gesloten.