maandag, 07 april 2008

Extra! Extra! Reclame!

Wie dacht dat een terugkeer naar de schoolbanken, na twee verschrikkelijk luie weken, genoeg stof bood om alweer een verschrikkelijk spannend verhaal vol onverwachte plotwendingen en suspense uit mijn mouw te schudden, slaagt de figuurlijke bal wel heel erg mis. Zoals ik dat morgen bij LO zal doen, om het allemaal eens te visualiseren. Een dagje school is bij momenten namelijk al even interessant als kijken hoe verf droogt, en quite frankly weet ik niet hoe ik daar over zou moeten vertellen op een zodanige manier dat jullie geboeid blijven verder lezen tot het einde. En jullie zouden het ook niet weten, dus bij deze.

Om deze blog toch niet helemaal te laten verkommeren zal ik de digitale weg that is Mister G aanwenden om reclame te maken. Inderdaad, jullie ogen bedriegen jullie niet: reclame. Spijtig genoeg (of juist: gelukkig) heeft geen enkele gigantische keten me aangeboden om, in ruil voor bakken geld, een yoghurt op te hemelen die mijn darmflora bevordert of dat soort dingen, nee oh nee: de reclame waar ik het over heb maak ik gratis en v'r niet, en niet voor een massaproduct maar wel voor onze eigenste klassenfuif, die er dit weekend zit aan te komen, y'all:

We're talking zaterdag twaalf april here, vanaf 21 uur in zaal Limbourg, in Pepingen. Onze fuif luistert naar de naam 't Is Foutu en is voorzien van een kick-ass affiche (gebaseerd op mijn oorspronkelijke idee), veel ambiance, prettige alcoholische dranken en daarbovenop verschillende genres muziek, voor ieder wat wils.

Ja ja. Ik weet wel dat er niemand van jullie ook maar enigszins in de buurt woont en dus niet aanwezig kan zijn, maar hey: op deze manier heb ik alvast a) mijn promotieplicht voor vandaag ook weer eens volbracht en b) een inleiding gegeven op het postje/de postjes over de fuif die er waarschijnlijk zitten aan te komen, dus there! En je weet natuurlijk nooit welke feestgezinde ziel hier door middel van namedropping en veel toeval terechtkomt om uiteindelijk op de fuif te belanden, niewaar.

Anyway, het plaatje zou niet compleet zijn zonder affiche:

't Is Foutu, y'all!

20:03 Gepost door Yours truly in Going out | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ook al wordt het een ganse avond fakken, ik ben toch, like, een beeke excited aan 't worden.
:)

Gepost door: Glenn | maandag, 07 april 2008

Hahahahahhaaa! Je eigen reaktie is meteen al erg leuk!
Maar de affiche ziet er goed uit...zal best een leuke avond worden hoor...of moet ik zeggen een vet coole...of een lauwe...of weet ik veel welk woord er tegenwoordig vet cool of lauw is?? Oh wacht effe...'kick-ass' misschien?? hehe!
Enjoy yourselvesssssssssssss!
(en nee...ik woon niet in de buurt, maar zal de 12e wel ietsjepietsje dichter in de buurt zíjn...maar heb andere bezigheden dan! ;-) )
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 07 april 2008

Whahahahhaaaaaa! Jaaa....ik kon geen Vlaams meer horen door die rotbird! hahahahhaaaa!
Nee hoor...ben niet zo'n wielerfanaat...hoewel ik de pakjes van de mannen wel leuk vind! hahahahahahaaa!
Doeidoeiiii!

Gepost door: mizzD | maandag, 07 april 2008

:) Geniet ervan zou ik zo zeggen! :) En geen black-outs enzo meer he! ;)

Gepost door: Anneke | maandag, 07 april 2008

bwap ik denk niet dat ik daartussen zou passen he Glennemans.

En in Wenen???? Neej, ik ga niet naar Wenen: oostenrijk da's bij mij bergen, wandelen, zwemmen, genieten, lekker eten, halve liters en vriendelijke mensen en een goeie sfeer... :D:D overtuig uw pa om naar de bergen te gaan en dan hebben we misschien een kans dat we mekaar eens zien :D:D

Gepost door: Blah | maandag, 07 april 2008

alcohol... yeah! Music... goe! Dans... opzwepend! En dan... in de morgen (dus tegen de middag) kapot, foutu, gedaan,... gekomen, ontnuchteren, spierpijnen, hoofdpijnen, oorpijnen,...
yeah! Wat is het leven mooi! Om zenuwachtig van de worden.
Maar... ik woon niet in buurt... jammer dus!
Succes en leef je maar uit als er rasechte zenuwpin... en vergeet de romantiek niet hé (laatste postje op mini-chat):p

Gepost door: cis | dinsdag, 08 april 2008

Hé, leuk zo'n fuif. Wij hebben er ooit maar één gegeven maar vond het toch wel fijn! Geniet er maar met volle teugen, Glenn. Maar daar twijfel ik niet aan en ik twijfel ook niet dat je wel van de drank zal blijven na je debacle van een aantal weken geleden :)
Nog een leuke toeleefweek naar die fuif!

groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | dinsdag, 08 april 2008

Waar ligt da begot?:p
In ieder geval, I can't get there, kmoet babysitten.
x

Gepost door: Linde_x3* | dinsdag, 08 april 2008

Wat voor reputatie heb ik gekregen ... ik ben en far cry from Amy Winehouse, ze :) En drinken is trouwens heel erg afgeraden, want we moeten keihard fakken enal! ;)

Gepost door: Glenn | woensdag, 09 april 2008

De commentaren zijn gesloten.