donderdag, 03 april 2008

Ugly Betty

Je weet dat je een programma goed vindt wanneer je op de dag dat het uitgezonden zal worden al helemaal opgewonden rondloopt en wel vijfentwintig keer hebt gecontroleerd of de videorecorder nog wel gaat en of de videocassette niet kapot is. En dat terwijl er donderdag feitelijk nog niets staat te gebeuren: het it-moment vindt altijd plaats op vrijdag. Want anders zou je het programma natuurlijk niet openemen. Ja ... vrijdag is goed.

Ik kan er niets aan doen though: Betty Suarez en haar programma hadden me gewoon vanaf de eerste minuut helemaal mee, en sinds twee weken ben ik dan ook al een paar keer zover gegaan als te zeggen dat ze mijn nieuwe heldin is. Move over dus, Madonna, en sluit je benen voor één keer eens. Of toch tot wanneer het programma niet meer wordt uitgezonden en we moeten wachten op een volgend seizoen.

VijfTV (I know!), elke donderdag rond 21u, Ugly Betty. Het is misschien niet zo hip als Prison Break of Heroes en wat nog, maar het is twee uur entertainment en bonding met iemand die het ook van karakter moet hebben in plaats van uiterlijk. Zonder daarbij elk greintje zelfvertrouwen te verliezen - take notes Sara!

betty

Commentaren

Maar allez. Skynet wilt die afbeelding niet centreren ofwa :|

Gepost door: Glenn | donderdag, 03 april 2008

*** Ik kijk alleen maar naar de belgische versie met de knappe Simon.;) Zondag is dus topdag voor mij, lol.

Groetjes

Gepost door: Romina | donderdag, 03 april 2008

Die serie... is ook bij ons geweest onder de titel Lotte...was ook heel succesvol! Ik heb er zelf geen minuut van gezien...ik ben niet zo tuk op dat soort drama.
Besides...what is ugly? :-)))
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 04 april 2008

Sara heb ik nog nooit gezien eigenlijk. Ik weet wel wie of wat het is maar daar blijft het bij en ik wil dat zo houden. Wat de oorspronkelijke versie die jij zo geweldig vindt betreft kan ik helemaal niets zeggen dan alleen dat ik wist dat Sara daar op nagemaakt was! Mss dat ik toch es ga kijken hoor! Merci voor de tip alleszins! Nog een fijn weekend,

groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | vrijdag, 04 april 2008

De commentaren zijn gesloten.