dinsdag, 25 maart 2008

Allemaal voor Sintjefruun

Dit was Pasen 2008:

* veel eten. Héél veel eten. En dan reken ik al de paaseiers nog niet mee, pas op.
* buikpijn en misselijkheid, vaneigens.
* weinig thuis zijn en veel familie zien. Het paasweekend is al even druk als de kerstvakantie, bij momenten.
* een goede verstandhouding met een kind van meer dan één jaar. Zolang die luier toch leeg bleef, want dan was ik MIA ze!
* een Paasprocessie in het wit, want sneeuw, hagel en andere winterse weersverschijnselen zover je kon zien.
* een Paasprocessie waarbij het huis van mijn tante opnieuw op de route van een bepaalde soldatengroep lag en waarbij die dan opnieuw soep, jenever, bier en cola aangeboden kregen op haar oprit. Mijn tante en nonkel zijn op vlak van Lembeeksgezindheid namelijk het totaal tegenovergestelde van ondergetekende, maar ondanks dat detail hielp ik daar toch mee, op de oprit, want ik zit niet altíjd op mijn lui gat hoor.
* een Paasprocessie waarbij ik nog steeds veel zatte mannen zag. Maar hey: alcohol geeft een warm gevoel af, en warme gevoelens zijn goed in tijden van bittere kou (sinds dan ben ik precies heel begrijpend ten opzichte van dronkenschap, zoveel is duidelijk).
* een foto van een shitload aan paaseieren die dit bericht had moeten opfleuren en die helemaal in het gebeuren van Pasen paste.
* een fototoestel waarvan de batterijen na het nemen van die foto plotseling plat waren, grrr.
* business as usual, dus, of toch het grootste deel van de tijd.

En bij u?

16:11 Gepost door Yours truly in Lijsten, stokjes, ... | Permalink | Commentaren (5) | Tags: overview, paasweekend, pasen |  Facebook |

Commentaren

bij mij? rustig... uit eten gaan en dan... een filmpke meegepikt. Ik houd van rustige dagen tussen het werken in :)

Gepost door: cis | dinsdag, 25 maart 2008

Nou... je hebt het gezien hè...Blijdorp in the snow...marvelous! En een schijtluis voor die aquariumtunnel?? je bent de enige niet hoor...mijn vader is gek op aquaria, maar de eerste keer dat we in dat Oceanium waren een paar jaar geleden waren we hem ineens kwijt...als een gék was ie erdoorheen gerend, als de dood dat de boel zou barsten inderdaad! hahahahahahaa! Maar dat is helemaal berekend dat dat goed houdt natuurlijk Glenn...dat zit wel snor hoor! Het is enorm dik glas...echt wel heel gaaf om zo 'door' het water te kunnen lopen!
En wat dat vele eten van jou betreft...hmm...ik denk dat ik me deze week ook maar eens een keertje niet weeg...hahahahahahahhhahaa!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 25 maart 2008

Ik was vannacht ook misselijk en dat was wel degelijk van te veel paaseieren. Maar dan moesten ze ook maar niet zo lekker zijn.

Gepost door: Nele | dinsdag, 25 maart 2008

Bij mij was het ook rustig eigenlijk. Bij mijn zus thuis gaan eitjes eten en de namiddag hier alleen gezellig (?) thuis. 's Avonds nog een cafeetje bezocht! Dat was Paasdag in een notedop voor mij!

Groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | dinsdag, 25 maart 2008

Ik had niet eens door dat het Pasen was tot het al voorbij was. Ja, wij zijn niet zo feestdagen-gezind hier. :D

Gepost door: Anneke | woensdag, 26 maart 2008

De commentaren zijn gesloten.